Om
Mekong Asian Market

MEKONG ASIAN SUPERMARKET

Lige siden starten i 1990 har Mekong Asian Market beskæftiget sig udelukkende med autentiske asiatiske fødevarer af bedste kvalitet. Virksomheden blev oprindeligt stiftet med henblik at forsyne herboende asiatere varer fra hjemlandet. Sidenhen har danske forbrugere ligeledes fået øjnene op for det autentisk asiatiske, og Mekong Asian Market har fået rigtig travlt.

I dag driver Mekong Asian Market Nordjyllands største asiatiske special købmand i Ålborgs gågade, og sideløbende en grossist afdeling der leverer både til catering distributører og cash & carry butikker i hele landet.

Hertil kommer import service til dele af detailhandelen, fortrinsvis under kædernes egne mærker.Trods at Mekong Asian Market er vokset markant de senere år er fokus stadig som fra starten, den autentiske vare af bedste kvalitet, inspiration og respekt for varens oprindelse.

MISSION

På grundlag af Mekong Asian Market idegrundlag, sources, importeres og markedsfører Mekong Asian Market et bredt og dybt sortiment af autentiske asiatiske fødevarer til detail- & cateringmarkedet i Skandinavien. Dette sker i enten producentens mærke, Mekong mærke, eller kundernes egne mærker.

MÅL

Vort mål er at udbrede kendskabsgraden til spændende og inspirerende madkulturer fra vores del af verden. Vi ønsker at give slutbrugerne de bedste betingelser for at kreere autentiske asiatiske retter i hjemmet og de professionelle køkkener og hæve niveauet for den rigtige asiatiske smagsoplevelse, hvad enten det er thailandsk, vietnamesisk, kinesisk eller anden fjernøstlig madkultur.